Sunpro24 България - магазин за щори и корнизи
  • 0

    Цена:

    Цена за доставка:

    Общо с ДДС:

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия определят взаимоотношенията между „Сънпро24 България” ЕООД и посетителите и потребителите на онлайн магазин за щори и корнизи на интернет адрес  www.sunpro24.bg

 

§ 1 Основни разпоредби

(1) Следните условия се прилагат за всички договори, които сключвате с нас.

 

§ 2 Сключване на договора

(1) Предмет на договора е продажбата на стоки.

(2) Договорът се сключва чрез системата за онлайн пазаруване, както следва:

Стоките, предназначени за покупка, се поставят в „пазарската количка“. Използвайки съответния бутон в лентата за навигация, можете да извикате „пазарската количка“ и да правите промени там по всяко време.

След като извикате страницата „Поръчка“ и въведете условията за плащане и доставка, всички данни за поръчката ще се покажат отново на страницата за преглед на поръчката.

Преди да изпратите поръчката, имате възможност да проверите отново цялата информация тук, да я промените (също използвайки функцията „обратно“ на интернет браузъра) или да отмените покупката.

Изпращайки поръчката с помощта на бутона „поръчай“, вие декларирате правно обвързващо приемане на офертата, с което договорът се сключва.

 

§ 3 Авторски права и отговорност

(1) Вие се съгласявате да не предавате никакви данни, чието съдържание нарушава правата на трети страни (в частност авторски права, права на именуване, права върху търговски марки) или нарушава съществуващите закони.

(2) Не проверяваме предадените данни за коректност на съдържанието и следователно не поемаме отговорност за грешки.

 

§ 4 Право на собственост

(1) Стоките остават наша собственост, докато изкупната цена не бъде изплатена изцяло.

 

§ 5 Гаранция

(1) При получаване на пратката от куриера, преди да впишете своето име и подпис като получател, се уверете в целостта на пакета. Рекламации, причинени от увреждания в резултат на транспортирането и доставката, следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте я приели от куриер и да изискате протокол за увредена пратка! В противен случай, www.sunpro24.bg не носи отговорност за повредени пратки при транспорта!

 

(2) Всички продукти на Сънпро24 България ЕООД са стриктно проверени преди изпращане, но в случай, че имате проблем, моля, пишете ни на info@sunpro24.bg. Ние ще се заемем с Вашите запитвания своевременно и при необходимост ще организираме изпращане и замяна. Запазваме правото си да поискаме снимки по отношение на отчетените проблеми или да поискаме продуктът да ни бъде върнат за проверка. Това не засяга Вашите законови права.

 

§ 6 Основни характеристики на стоките

(1) Основните характеристики на стоките могат да бъдат намерени в съответната оферта.

(2) Поради различните цветови настройки на мониторите и дисплеите на различните усторойства (компютри, лаптопи, смартфони, таблети и др.) е възможно да има разлика между цветовете показани на нашата интернет страница и действителните.

 

§ 7 Цени и начин на плащане

(1) Цените, посочени в съответните оферти, както и разходите за доставка представляват общите цени, които включват всички ценови компоненти, включително всички приложими данъци.

(2) Разходите за доставка не са включени в покупната цена. Те се показват  отделно в процеса на поръчка и трябва да се поемат от Вас, освен ако не e договорена безплатна доставка.

(3) Начините на плащане, достъпни за Вас, се показват под съответно етикетиран бутон на нашия уебсайт или в съответната оферта.

(4) Освен ако не е посочено друго за отделните методи на плащане, исканията за плащане от сключения договор се дължат за плащане незабавно.

 

§ 8 Условия за доставка

(1) Условията за доставка могат да бъдат намерени на нашия уебсайт.

(2) Сроковете на доставка са в рамките на 3-5 работни дни, считано от деня на експедиция на продукта. При поръчки, които се подават от по-малки населени места, е възможно забавяне поради факта, че куриерските фирми обслужват тези селища 2 – 3 пъти седмично.

(3) Изпълненито на поръчката може да бъде забавено, поради някоя от следните причини:

- изчерпани наличности на поръчания продукт;

- неуспешно плащане от страна на потребителя (не се отнася за плащане с наложен платеж);

- грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с потребителя;

- официални празници и почивни дни;

- неуточнен начин на плащане.

 

§ 9 Условия за връщане

 - ако сте получили грешен продукт или такъв, който не съответства на описанието, моля, свържете се с нас на имейл info@sunpro24.bg или тел. +359 88 24 23 999.

- съгласно Закона за защита на потребителите имате право да се откажете от договор, сключен в интернет или по телефона в рамките на 14-дневен срок от доставката на стоката. Ако желаете да упражните това право, трябва да ни уведомите за решението си да се оттеглите от договора, в посочения по-горе срок. За да бъде върнат обратно закупен продукт, задължително условие е той да бъде в изряден търговски вид, без да е използван и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктът трябва да отговаря на вида, в който е получен. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

§ 10 Място на изпълнение, юрисдикция

(1) Прилага се българското законодателство.

(2) Мястото на изпълнение на всички услуги от бизнес отношенията с нас и мястото на юрисдикция е нашето седалище и адрес на управление.

(3) Разпоредбите на Конвенцията на ООН за договори за международна продажба на стоки изрично не се прилагат.

 

§ 11 Информация за клиента

Сънпро24 България ЕООД

София, България

Телефон: +359 88 24 23 999

Имейл: info@sunpro24.bg

Интернет адрес: www.sunpro24.bg